Dækkenvask

HOLD DIN HEST VARM OG BEVAR EN SUND PELS

MED RENE DÆKKENER VASKET I NEUTRAL SÆBE

Beskidte dækkener bør vaskes rene så hesten bibeholder en sund pels, og du kan få vasket dine dækkener i Horsens hos Iben Anthonsen

DÆKKENVASK OG REPARATION I HORSENS - SÅDAN FOREGÅR DET:


Du kan få vasket alle typer dækkener og underlag mv. og jeg  imprægnerer også gerne dækkenerne. Imprægnering hjælper meget på vandtætheden. 
Du kan også få repareret dækkener og rideudstyr hos mig - jeg samarbejder med en dygtig syerske.


  • Kom forbi og aflever dækkener til vask hos mig i Horsens, når det passer dig
  • Der går normalt 3-5 dage før dækkener er vasket
  • Du får en SMS så snart det er klar til afhentning
  • Overfør betaling med mobilepay 
  • Hent når det passer dig :-)


Husk at skrive navn og nr, og hvad der evt. skal imprægneres / repareres.


Ved reparationer kan der gå 1-2 uger, før det er klar.


Dækkener til vask afleveres i min garage på Drosselvej 2, 8700 Horsens

Kontakt: 42955288

Dækkenvask i Horsens hos Iben, her kan du få rene dækkener der vaskes uden parfume og evt også imprægneres

VASK AF DÆKKENER OG UDSTYR


Det er vigtigt at vaske hestens dækkener og udstyr jævnligt, så der ikke sidder for meget gammelt sved, mudder og fedt fra hårlaget og irriterer pelsen.


Tjek løbende dine underlag og dækkener indvendigt, og vurder om de stadig er rimeligt rene og åndbare eller trænger til vask.


Man bør som minimum vaske sine dækkener 1 gang årligt, og gerne efter sæsonnen, så de ikke ligger med snavs og mudder hen over sommeren.

REPARATION AF DÆKKENER i HORSENS


Du kan også få repareret dækkener og udstyr hos mig i Horsens.


Jeg har startet et samarbejde med Liselotte fra LLI Sy og Design, som har mange års erfaring med reparation af dækkener og udstyr.

Hvis du har et dækken, der skal repareres, kan du således aflevere det til vask hos mig (hun syer/reparerer kun rene ting).


Derefter henter og bringer Liselotte selv tingene fra/til min adresse hver fredag.

Og du kan hente dit rene, reparerede dækken igen hos mig, og afregner bare til mig over mobilepay.


Liselottes priser på rep er vedhæftet her (Jeg tjener ikke noget på reparationer, men vil gerne bare kunne tilbyde det til mine kunder).


Hvis hun eller du er i tvivl om noget, kontakter hun dig selv. Feks om pris, hvis det er en speciel reparation.


Så du kommer bare med dækkener og sætter i min garage i Horsens, og skriv på hvad der skal repareres samt navn og tlf nr.

Så ordner vi resten :-)dækken reparation i horsens - dækkener og hesteudstyr syes og repareres ved horsens til fair priser. dækkenreparation er vigtigt hvis dit rambo dækken eller bucas dækken eller rbh vinterdækken far fået en flænge og trænger til dækkenreparation.

PRISER PÅ DÆKKENVASK


Dækkener: 80 kr
Linere: 50 kr

Hals på dækken: 25 kr
Underlag og fleece-dækkener/tæpper: 25 kr

Imprægnering inkl løs/fast hals: 60 kr.


Dækkenreparation: Se prisliste

Dækken med mudder fra folden - skal vaskes så det forbliver vandtæt og åndbart for hesten. Det trængte meget til en gang dækkenvask, og både dem fra Skanderborg, Odder samt Hasselager kommer hen med dækkener til vask hos Iben
Rent dækken efter dækkenvask og imprægneret på ydersiden med spray imprægnering

NEM DÆKKENVASK I HORSENS HOS MIG


Jeg synes det skal være nemt, at få vasket sine dækkener, derfor kan du altid komme forbi og hente/aflevere dem ved mit hus i Horsens - lige når det passer dig. 


Jeg har vasket dækkener siden 2005, og har en god stor vaskemaskine, der kan klare alle størrelser hestedækkener til vask, og det gør ingenting hvis der er meget mudder eller mange hår på dækkenet. 
Modsat din mor eller mand/kæreste, er jeg glad for at vaske dit vasketøj også selvom der følger en halv hest eller mudderfold med ;-)


Jeg vasker dækkener med Neutral vaskemiddel uden parfume, men hvis du har dit eget middel, kan jeg sagtens bruge det i stedet til at vaske dine dækkener.


Dækkenerne lufttørrer - tørretumbles ikke - og hvis det er meget fugtigt i vejret, kan jeg tørre din hests dækkener i vaskerummet indendøre.


Jeg gør mit bedste for at passe godt på dine dækkener, når du afleverer dem til vask hos mig i Horsens, hvad enten du har Rambo dækkener, Bucas sommer dækkener, RBH vinterdækkener eller ulddækkener.


Jeg tilbyder dækkenvask for alle, feks fra Vejle, Skanderborg men folk kommer også fra Silkeborg og får vasket deres dækkener hos mig.

Hvis du ikke bor for langt væk fra Horsens, kan jeg hente/aflevere dækkener i jeres stald. Jeg henter bl.a. dækkener til vask hos stutterier og træningsstalde ved Rask Mølle, Brædstrup, Odder samt Hedensted.


Spørgsmål? SMS eller ring:

Her finder du Hestetrailer Hjælp hvor du kan få vasket dækkener og underlag til din hest

Aflever dine dækkener her:
 

Drosselvej 2
8700 HorsensHestetrailer Hjælp er i Horsens og tilbyder dækkenvask, udlejning af hestetrailere samt hjælp til kørsel og læsning af heste. Garagen til indlevering af dækkener til vask er altid åben i mit hus i Horsens

Husk at følg mig på Facebook og Instagram - der opdaterer jeg løbende
med nyheder, cases og tilbud. 👇👇