Online kursus om trailerlæsning

Sådan lærer du at læsse din hest trygt og roligt

7 steps til en respektfuld og tryg hest ved traileren

Online kursus om trailerlæsning

En online trin-for-trin guide for dig, der ønsker at kunne læsse din hest uden stress eller bekymringer. 


Via 7 steps får du viden og værktøjer til at kunne håndtere din hest sikkert ved traileren - så den både bliver tryg og lydig. 


Du kan sagtens træne trailerlæsning godt selv - hvis du ved hvad du skal gøre.
Jeg møder mange som har trænet flere måneder (eller år), men alligevel ikke er sikre på de kan læsse deres hest.

Problemerne er feks:


 • Uklare signaler fra dig til hesten
 • Hesten fryser/går i stå på rampen
 • Hesten gør sig stærk / bakker væk
 • Hesten er utryg inde i traileren
 • Du stresser selv og bliver nervøs


Med dette online kursus i trailerlæsning kan du lære mine teknikker og tips til læsning selv, i dit eget tempo.

Jeg forklarer og viser de samme ting jeg gennemgår til en træningssession, og det er pakket sammen i 7 små steps med videoer og forklaringer, som du har til evig eje.

Lær alt du har brug for - i dit eget tempo


Du får med kurset en masse viden om trailerlæsning og lavpraktiske tips du kan bruge med det samme.

Flere af disse tips har været det eneste der skulle til, for at læsningen kom til at fungere for mange af mine kunder...!


Du lærer bl.a. hvordan du tackler:


 • Hvis hesten drejer væk fra rampen
 • Hvis hesten går i stå på rampen
 • Hvordan du får hesten helt ind i traileren
 • Hvis hesten vil bakke ud af traileren
 • Hvis hesten er utryg i traileren


Derudover viser / forklarer jeg dig:

 • Hvordan du gør din trailer mest muligt indbydende
 • Hvordan du nemt kan forbedre og træne trailerlæsning i det daglige (uden trailer)Det får du med kurset:


Du lærer hvad du aldrig skal gøre og hvad du altid bør huske, så du undgår at hesten får en dårlig oplevelse med traileren.

Derudover får du tips til hvordan du helt lavpraktisk kan trække din hest, så det er nemmere at få den fremad, op på rampen og helt ind i traileren. Og jeg viser dig hvad du skal gøre for at få hesten til at blive stående i traileren, samt hvad de fleste gør som medvirker til at den går ud...


Og må en hest gå op fra siden af rampen? Hvornår skal man give foder og godbidder? Skal man ændre noget hvis hesten stejler til trailerlæsning? Er det godt at lukke hurtigt, så hesten ikke bare kan bakke ud?

Alt dette og meget mere får du svar på.


Dette kursus er også virkelig godt for dig, der ønsker mere respekt og/eller tillid mellem dig og din hest. Trailertræning er super træning til at få et bedre forhold til sin hest, fordi det er et af de sværeste steder at håndtere den...
Så når du har lært at have styr på trailerlæsning af din hest - har du oftest også styr på den alle andre steder.Kære Iben

Ponypigen gik lige ind i traileren, både ud og hjem fra undervisning i dag :_)


Vi er så glade og tilfredse - utroligt der skulle så lidt til - tak :-)


Malene

Hej Iben

Det er helt vildt imponerende hvad din trailer træning har gjort - både for hest og datter.


De har begge vist så meget kontrol, tillid og overskud - og det er en kæmpe lettelse hvad din træning har medført.


Camilla

Vil bare lige fortælle at jeg nu har øvet 2 gange. Hun går lige ind og ryster ikke mere.


Hun har langt mere respekt for mig. Hun glemmer det lidt i ny og næ men så får hun lige en høflig påmindelse.

Sjovt nok er hun også faldet mere til ro i det daglige :-)

Kurset henvender sig til:


 • Hestefolk på alle niveauer kan få glæde af kurset - hvadenten du er ny ponyfar eller -mor eller erfaren hesteperson, kan du lære meget om trailerlæsning og få brugbare tips

 • Dig der tror på at din hest er/bliver tryg og lydig, når du selv fremstår som en tydelig leder

 • Alle typer heste kan få glæde af dette kursus: Dressur, spring, konkurrenceheste, islændere og ponyer. Modvillige/stædige/stressede/utrygge mv. - du får tips og teknikker der passer til hvert problem

 • Dig der kan lide konkret og ærlig forklaring, baseret på praktisk erfaring med over 1300 trænede heste. 

 • Kurset er ikke om at træne bagbom og at lukke bagved, MEN teknikkerne hjælper meget på heste der vil bakke hurtigt ud, hvis man følger stepsene. Dette kursus er basis for at kunne træne tryghed ved bagbom/lukning.
  Kursus om dette kommer senere.  Men hvad nu med...


  • Hvilken metode bruges? At trække i hesten, helt simpelt. Nogle gange hårdere, som hvis den vil spise græs og man trækker til, for at få den med. Om du foretrækker rebgrime, almindelig grime eller andet styrer du selv, bare du kan have styr på hesten.

  • Min hest kan ikke lide pres? Der er kæmpe stor forskel på hvordan man "presser", og ofte har heste ikke lyst til trailer, så en form for pres er nødvendig. Det kan det også være i ridning ved feks et farligt hjørne... Hemmeligheden er at gøre det på en måde, hvor opgaven ikke er for svær for hesten, og at man samtidig SELV er afbalanceret.
   Ved at tænke og træne stepvis, og med pauser på de rette tidspunkter, kan vi sørge for hesten er ok med opgaverne, og dette viser og forklarer jeg hvordan du skal gøre.

  • Hestetrailer? Der er ingen krav til speciel model, og jeg anbefaler altid at træne i den trailer du normalt ville køre i.

  • Min hest er bange for bagbommen/at der bliver lukket bagved? Utryghed ved bagbom kommer der et særskilt kursus om at træne. Dette omhandler at få hesten ind og at blive stående, hvilket er basis for senere at kunne være tryg ved at der lukkes. 

  • Jeg vil gerne kunne læsse selv? Dette er et super kursus til at kunne komme igang med at læsse selv. De metoder du lærer her til at hesten går lydigt frem og bliver stående, er basis for at du senere kan lukke selv, uden hesten bakker ud.


  Om mig - Iben Anthonsen - din underviser

  Jeg har undervist i trailerlæsning siden 2012 og lever udelukkende af det, så jeg er efterhånden en "hestetrailer-nørd" og meget erfaren i at træne heste fra jorden. 


  Med årene har jeg forbedret mine metoder og undervisning, og i dette kursus har jeg struktureret min "viden/undervisning" i steps, så det er let at forstå og så træne selv. 


  Hos mig må man gerne beskrive sin hest som både stædig, ADHD-agtig, særlig sensitiv eller hvad man føler den er. Det vigtigste for mig er at undervisningen styrker DIT forhold til DIN hest, og at hjælpe dig til at kunne læsse den så trygt og lydigt som muligt. 


  Trailerlæsning er ikke så kompliceret, hvis man ved hvad man skal gøre... (som med alt andet).

  Men mange har aldrig fået undervisning i at håndtere deres hest fra jorden, og hestetraileren er typisk det sværeste sted at håndtere sin hest.


  Når du har lært teknikkerne fra dette kursus, vil du også have nemmere ved at håndtere og trække din hest alle andre steder - feks. i vandspiltove eller andre steder, den ikke vil gå hen.

  Din pris inkl. evig adgang til materialet:


  698,- kr

  Du får hvad der svarer til 2  sessioners undervisning med mig, hvor jeg viser og forklarer med videoer fra rigtige træninger
  (normalpris er 950 kr + kørsel for 1 session).

  Kurset ligger på en online platform, og du har personligt adgang for livstid - se og hør videoerne så mange gange du vil
  (ofte lærer/ser man noget nyt 2. og 3. gang man ser, efter at have trænet selv, og selv haft det i hænderne).


  Til hvert step er der en PDF huskeliste du kan printe eller gemme på tlf/computer, så du altid har den ved hånden.  >> Køb kurset her, og kom i gang med bedre trailerlæsning allerede i dag >>


  Hvordan foregår det?


  • Kurset ligger online på en sikker platform hvor du logger ind
  • Du får log in oplysninger tilsendt så snart du har betalt.
  • Man kan betale sikkert med kort, men ikke mobilepay
  • Du kan se og høre det lige når du vil på telefon, tablet og PC
  • Kurset er med optagelser fra virkelige træninger med forskellige typer heste, så du lærer bedst muligt
  • Kurset består af 7 steps med videoer og huskeliste til og du har evig adgang
  • Huskelisterne kan downloades eller printes, så du altid har dem ved hånden


  Du får adgang til alt materialet så snart du har købt, så om et par timer kan du vide, alt hvad du har brug for at vide, for at kunne læsse din hest.


  Kurset indeholder alle mine bedste tips - både  teoretisk og helt lavpraktiske - som gør en kæmpe forskel.


  For mange af mine kunder har bare ÈT af disse tips, været det der hjalp og gjorde forskellen, for at de kunne få læsningen til at glide. I kurset får du 15-20 styks OG undervisning i at bruge dem.

    

  Hej Iben

  Jeg flyttede min hest torsdag aften - han gik lige i trailer, var rolig hele vejen - over 2 timers kørsel (vi troede næsten vi havde glemt ham, så roligt stod han) og så åbnede vi det hele og fik væggen til side og bakkede roligt ud. Ingen panik, ingen hest der var våd af sved. SIKKE EN GOD START på en flytning. Så virkeligt: TUSINDE tak. Ikke mindst fra min hest, der slet ikke oplevede pres, utryghed eller stress :-)

  Anna