Dækkenvask

HOLD DIN HEST VARM OG BEVAR EN SUND PELS

MED RENE DÆKKENER VASKET I NEUTRAL SÆBE

Dækkenvask i Horsens hos Iben, her kan du få rene dækkener der vaskes uden parfume og evt også imprægneres
Beskidte dækkener bør vaskes rene så hesten bibeholder en sund pels, og du kan få vasket dine dækkener i Horsens hos Iben Anthonsen

DÆKKENVASK VED
HAMMEL OG HORSENS
DU KAN OGSÅ FÅ HENTET OG BRAGT MELLEM RANDERS-HORSENS


Du kan få vasket alle typer dækkener og underlag mv. og jeg  imprægnerer også gerne dækkenerne. Imprægnering hjælper meget på vandtætheden. 


  • Kom forbi og aflever dækkener til vask hos mig ved Hammel eller i Horsens, når det passer dig
  • ved +10 dækkener henter/bringer jeg gerne til dig
  • Der går ca en uge før dækkener er vasket
  • Du får en SMS så snart det er klar til afhentning/levering
  • Overfør betaling med mobilepay 
  • (Hent når det passer dig)


Husk at skrive navn og nr, og hvad der evt. skal imprægneres.


Hammel:
Hammelvej 319, 8870 Langå

6 km udenfor Hammel. Afleveres i hyndeboksen ved hegnslågen ved min gård.

Horsens:
Højagergårdsvej 8, 8700 Horsens
Helt for enden af vejen. Stilles i dommerhuset ved p-pladsen.
Kværnbækgård Rideklub,.

Kontakt: 42955288

VASK AF DÆKKENER OG UDSTYR


Det er vigtigt at vaske hestens dækkener og udstyr jævnligt, så der ikke sidder for meget gammelt sved, mudder og fedt fra hårlaget og irriterer pelsen.


Tjek løbende dine underlag og dækkener indvendigt, og vurder om de stadig er rimeligt rene og åndbare eller trænger til vask.


Man bør som minimum vaske sine dækkener 1 gang årligt, og gerne efter sæsonnen, så de ikke ligger med snavs og mudder hen over sommeren.

Rent dækken efter dækkenvask og imprægneret på ydersiden med spray imprægnering
Dækken med mudder fra folden - skal vaskes så det forbliver vandtæt og åndbart for hesten. Det trængte meget til en gang dækkenvask, og både dem fra Skanderborg, Odder samt Hasselager kommer hen med dækkener til vask hos Iben

PRISER PÅ DÆKKENVASK


Dækkener: 90 kr
Linere: 60 kr

Hals på dækken: 35 kr
Underlag og fleece-dækkener/tæpper: 35 kr

Imprægnering inkl løs/fast hals: 70 kr.


Spørgsmål? SMS eller ring:

NEM DÆKKENVASK VED HAMMEL HOS MIG


Jeg synes det skal være nemt, at få vasket sine dækkener, derfor kan du altid komme forbi og hente/aflevere dem ved min gård ved Hammel - lige når det passer dig. 


Jeg har vasket dækkener siden 2005, og har en god stor vaskemaskine, der kan klare alle størrelser hestedækkener til vask, og det gør ingenting hvis der er meget mudder eller mange hår på dækkenet. 
Modsat din mor eller mand/kæreste, er jeg glad for at vaske dit vasketøj også selvom der følger en halv hest eller mudderfold med ;-)


Jeg vasker dækkener med Neutral vaskemiddel uden parfume, men hvis du har dit eget middel, kan jeg sagtens bruge det i stedet til at vaske dine dækkener.


Dækkenerne lufttørrer - tørretumbles ikke - og hvis det er meget fugtigt i vejret, kan jeg tørre din hests dækkener i vaskerummet indendøre.


Jeg gør mit bedste for at passe godt på dine dækkener, når du afleverer dem til vask hos mig i Horsens, hvad enten du har Rambo dækkener, Bucas sommer dækkener, RBH vinterdækkener eller ulddækkener.


Jeg tilbyder dækkenvask for alle, feks fra Randers, Skanderborg men folk kommer også fra Silkeborg og får vasket deres dækkener hos mig.


Hvis du ikke bor for langt væk fra Horsens, kan jeg hente/aflevere dækkener i jeres stald. Jeg henter bl.a. dækkener til vask hos rideklubber og opstaldningssteder ved Horsens, Rask Mølle, Brædstrup, m.fl. samt ved private hestestalde. Mindst 10 dækkener.

Kontakt mig for at aftale: 42955288


Husk at følg mig på Facebook og Instagram - der opdaterer jeg løbende
med nyheder, cases og tilbud. 👇👇